demo image

Intro project Vacuo Velit

Het isolatieproject van Iqbizz Innovations heeft als doel duurzame en betaalbare isolatieoplossingen te bieden die bijdragen aan een energiezuinige toekomst. Het project omvat de ontwikkeling van een dun en betaalbaar isolatiemateriaal dat geschikt is voor toepassing in historische gebouwen. Hierdoor wordt hoogwaardige isolatie mogelijk op plekken waar dikkere isolatie vanwege technische of economische redenen niet haalbaar is.

Projectdetails

Het isolatieproject van Iqbizz Innovations zal leiden tot een dun en betaalbaar isolatiemateriaal dat geschikt is voor toepassing in historische gebouwen. Dit resulteert in een zeer hoge isolatiewaarde, waardoor de energiekosten van een gebouw kunnen worden verminderd en het comfort van de bewoners wordt verhoogd. Het project heeft als doel een belangrijke bijdrage te leveren aan een duurzamere toekomst.

Necessary Stuff

Uitdagingen en oplossingen

Necessary Stuff

Het isolatieproject van Iqbizz Innovations is een complex project dat de nodige uitdagingen met zich meebrengt, zoals technische beperkingen en de financiële haalbaarheid. Het projectteam werkt echter hard aan het vinden van oplossingen voor deze uitdagingen, zoals het ontwikkelen van innovatieve materialen en het zoeken naar financieringsmogelijkheden.

  • Energie besparen begint bij isolatie - en wij hebben de oplossing

  • Met ons revolutionaire isolatiemateriaal maken we het mogelijk om historische gebouwen te verduurzamen zonder afbreuk te doen aan hun esthetiek en karakter.

    Ralph Schnepper, Iqbizz Innovations

Toekomstplannen

Necessary Stuff

Het isolatieproject van Iqbizz Innovations is nog in ontwikkeling, maar het team heeft al plannen voor toekomstige fases van het project. Het doel is om het isolatiemateriaal op grote schaal te produceren en wereldwijd te verkopen, zodat meer gebouwen kunnen profiteren van de voordelen van hoogwaardige isolatieoplossingen.